KWALITARIA DE CLOMP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1191 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria De Clomp. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 18:42 De gyros vonden we niet een aanrader, maar dat is een kwestie van smaak. Verder prima zoals altijd!
22 mei 2024 om 11:48 Altijd lekker en vers eten. Bezorgtijden zijn ook prima, soms zelfs zeer snel. Vriendelijke bezorgers ook. En als het wat langer duurt op bijvoorbeeld Koningsdag wat ook logisch is dan geven ze vaak na een uur een belletje dat het er zo aankomt. Top!
20 mei 2024 om 20:31 Het was weer helemaal perfect. Jullie doen het erg goed en ben zeer tevreden! Dank u wel....
18 mei 2024 om 20:05 Het was weer heerlijk. Netjes op tijd bezorgd.
17 mei 2024 om 20:55 Kwaliteit eten top! Altijd top! Bezorgtijden zeer slecht. We bestellen bijna wekelijks. Na 45 maar even bellen waar de bestelling blijft. Thuisbezorgd geeft aan 20/30min. Werkelijkheid is gem 60min. Niet fijn wanneer je als gezin wacht om te eten!
17 mei 2024 om 19:50 Waardeloos 20 tot 30 minuten bezorgtijd na een uur gebeld nog 15 minuten werd er gezegd maar helaas het duurde nog langer dan een half uur en dat zonder excuses Waardeloos ik bestel er niets meer dit is mijn bij dit bedrijf al vaker overkomen echt sl
13 mei 2024 om 10:04 Zoals altijd weer perfect
12 mei 2024 om 19:36 Natuurlijk wat langere bezorgtijd vanwege zondag, moederdag en het eind van de meivakantie. Maar prima weer, goed warm en vriendelijke bezorger
11 mei 2024 om 14:17 De ‘hete kip’ was helaas helemaal niet heet, maar verder wel erg lekker! Royale portie met lekker veel groente erin. Ook goede portie friet. Voor herhaling vatbaar in ieder geval!
6 mei 2024 om 18:27 Eten vers en super snel bezorgd! Top!
4 mei 2024 om 0:11 Goede kwaliteit eten en waar voor je geld Ze zijn echt niet gierig,en super snel bezorgd Helaas geen fooi ,want ik had geen contant Maar dat maak ik de volgende keer zeker goed
3 mei 2024 om 16:05 Eten was lekker. Alleen....De Vlammetjes veel te hard gebakken. Erg jammer